Halloween in Puyenbroeck

29 oktober 2017

Op zondag 29 oktober wordt het domein weer ondergedompeld in de mystieke, bizarre en akelige Halloweensfeer.

Dit jaar wordt voor een aangepast concept gekozen.

We beginnen pas om 17u. maar er blijft de hele avond (tot 22u.) doorlopend van alles te beleven op het centrale evenementeneiland: loodjesgeweer- en boogschietstanden, spooktreinen, gocars- en crossfietsenparcours, poppentheater, knutselateliers, wonden schminken  en nog veel meer…

Ook steken we verschillende grote halloweenbrandstapels aan, passeren er indrukwekkende steltenacts en dompelt livemuziek van Irfan (18u30) en Prima Nocta (20u30) je onder in de juiste sfeer.

Vanaf 17.30u. start de halloweenwandeling (ca 2.5 km). De laatste wandelaars kunnen vertrekken om 20.30u. De wandeling komt terug aan op het centrale evenementeneiland waar je van de andere animatie kunt blijven genieten. Verwacht bij ons niet de lokale griezel die van achter een boom springt en 'BOEH' roept maar wel een tocht langs de duistere kant van het domein met heel wat halloweenscenes.

Om veiligheidsredenen zijn fakkels niet meer toegelaten maar het hele parcours is sfeervol uitgestippeld met honderden kaarsen. Honden zijn niet toegelaten!

Deelnameprijs: 8 EUR in voorverkoop via het bezoekerscentrum van Puyenbroeck. Tickets zijn ook te koop in voorverkoop bij UItbureau.be, 09 233 77 88 (1 euro reservatiekost per ticket, versturen op eigen risico).

Aan de kassa op de dag zelf kosten tickets 10 EUR

Kinderen tot 1 meter mogen gratis binnen.

Vermijd aanschuiven en koop nu reeds je tickets in voorverkoop!

Locatie:  evenementeneiland (eiland van de klaverbladvijver)
Inlichtingen: bezoekerscentrum tel. 09 342 42 42 of www.puyenbroeck.be

Let op: kom je van de richting Lokeren/Eksaarde of via Kalvebrug dan heb je de vlotste toegang tot het event via Parking 2 

Om veiligheidsredenen kunnen bezoekers, rugzakken en tassen gefouilleerd worden. Dank voor je begrip.