Halloween in Puyenbroeck

31 oktober 2015

Wist je dat de spokensoort die het frequentst in Puyenbroeck voorkomt (fantoma anura) weliswaar zeer sociaal is maar ook een afkeer heeft van licht en zachte temperaturen? 

Eind oktober is dan ook de beste periode van het jaar om er eentje te spotten. Logisch dus dat het event 'Halloween in Puyenbroeck' plaats vindt op zaterdag 31 oktober.

Een dikke jas en warme schoenen, meer is er niet nodig om vanaf 15u te genieten van een namiddag en avond halloweensfeer. De kids kunnen zich uitleven op een halloween-crossfietsparcours, in een droge bladerenbad met creepy muziek, met een loodjesgeweer griezels op afstand houden, een spooktrein nemen die misschien nooit meer terug keert, genieten van de halloweenshows en -poppentheater, hun weg zoeken in een van onze spookhuizen, een vreselijke wonde oplopen in ons hospitaal en nog veel meer...

Omstreeks 18u zal vuurmeester Stevarius het wispelturige natuurelement vuur proberen te bedwingen in een poëtische vuurshow die uitmondt in de ontbranding van de halloween-brandstapel.

Aansluitend (ca 18u15) barst de hemel boven Puyenbroeck open in een geweldig vuurwerk. Als de laatste knal uitgedoofd is (ca 18u30) kan je starten voor een fakkeltocht door de donkerste achterafdreven van het domein waar zelden een mens komt maar waar niettemin heel wat 'leven' blijkt te huizen.
Starten kan tot 20u30.

Wil je de grootste drukte mijden dan start je beter tussen 19u30 en 20u30! 

Er zijn reeds in de namiddag fakkels te koop op het evenementeneiland, zo vermijd je files. Eten en drinken kan op het eiland en 's avonds op het cateringpunt iets over de helft van het parcours.

Tickets in voorverkoop 6 EUR in het bezoekerscentrum van het

domein.

Via Uitbureau ( www.uitbureau.be of

09-233 77 88) bedraagt de voorverkoopprijs inclusief reservatiekosten 7 EUR. 

De dag zelf: 8 EUR. Kinderen tot 1 meter gratis.

Honden niet toegelaten!