Shownamiddagen

Schrijf hiermee in voor een van onze shownamiddagen.

Ondergetekende
Indien geen groep vul in "geen"
Schrijft zich in voor een of meerdere van onderstaande shownamiddagen (Om meerdere te selecteren 'ctrl' ingedrukt houden).

U kunt uw tickets op de dag zelf afhalen in het bezoekerscentrum t.h.v. parking 1 tot 12u of aan de kassa in de tent op het eiland vanaf 13u30. 

Betaling gebeurt met Bancontact (enkel in het bezoekerscentrum) of cash in het provinciaal domein Puyenbroeck. Groepen (vanaf 10 personen) kunnen eventueel betalen met een schuldvordering achteraf. 

Gekochte tickets worden noch terugbetaald, noch omgeruild. 

Personen die niet gereserveerd hebben, kunnen de dag zelf aan de kassa kaarten kopen aan € 10 (vanaf 13 jaar betalend), indien er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Wilt u bij het doorgeven van wijzigingen, het reservatienummer van desbetreffende show vermelden. 

Aan de groepsverantwoordelijke wordt gevraagd om de tickets reeds op voorhand te verdelen

De deuren van de tent gaan open om 13u30. We kunnen geen plaatsen voorbehouden. 

Zowel individuele bezoekers met een beperking, mindervaliden en bejaarden, als groepen kunnen parkeren op het eiland zelf. Binnenrijden kan via de logistieke dienst (volg de borden leveringen en logistiek). Zie hiervoor het bijgevoegd plan. Alle bezoekers kunnen gebruik maken van de shuttledienst op parking 1. 

Meer inlichtingen kan u steeds telefonisch bekomen bij het onthaal van het provinciaal domein Puyenbroeck op het nummer 09-342 42 42.