Programma

13u15-13u45 Gilles Simoens
13u50-14u20 Soufiane Eddyani
14u25-15u25 Ketnetband
15u30-16u00 DJ Yolotanker
16u05-16u35 Lil Kleine
16u35-17u35 STUK
17u35-18u15 Ghostrockers

Ghost Rockers: 

Deze populaire band uit de gelijknamige jeugdserie, is net zoals vorig jaar te gast op Popeiland. Mila (Tinne Oltmans), Jonas (Juan Gerlo), Charlie (Marie Verhulst), Alex (Wout Verstappen) en Jimmy (Elindo Avastia) waren deze winter de grootste winnaars tijdens het gala van de Gouden K’s.  In groep haalden ze de K’s voor de beste Ketnet serie en de beste band binnen, solo won Ghost Rockers actrice Tinne Oltmans een K voor “Beste acteur/actrice” en “Grave Griet”.  Als kers op de taart werd een zoen tussen Mila, haar personage in de reeks en Jonas verkozen tot “Kus van het jaar” 

 

“Stuk” wordt gevormd door Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt.  Het trio maakt sinds 26 juli 2012 filmpjes onder de naam Stuk TV.  Iedere week voeren ze een opdracht uit die kijkers kunnen indienen op hun website, waarvan ze dan op woensdag een video posten.  Het kanaal bereikte in maart 2018 de mijlpaal van meer dan 1,7 miljoen abonnees.  Daarmee is het op de vlogger Enzo Knol na het grootste Nederlandstalige You Tube kanaal.  Recent is Stuk een samenwerking aangegaan met Warner Music.  Met ruim 250 shows op de teller staat dit ervaren trio bekend om hun energieke live shows met een hoog party gehalte.Lil’kleine

 

Lil’ Klein is hot! Een muzikale rollercoaster en een visueel spektakel zijn de kenmerken van de Nederlandse rapper. Amper twee jaar geleden, op zijn twintigste, brak hij samen met college-rapper Ronnie Flex door in Nederland en België met hun megahit ‘Drank & Drugs’. Eind mei 2017 bracht hij zijn eerste soloalbum ‘Alleen’ uit. Hij laat er zich van een meer persoonlijke en gevoelige kant zien, al blijft hij natuurlijk trouw aan zijn eigenste zelf: een vet Amsterdams accent en directe, stoere lyrics. Het album raasde doorheen de hitlijsten. Zo staat het nummer ‘Krantenwijk’ wekenlang in de Ultratop en behoort het tot de meest populaire nummers van het moment op iTunes en Spotify. Met maar liefst 130 miljoen streams is hij trouwens de meest beluisterde Nederlandse artiest op Spotify ooit. We kennen hem ook van de hits “Krantenwijk”, “Loterij” en “Patsergedrag”.

Wie heeft er zin in een vet feestje op Popeiland? Lil’ Kleine is our man!


 

DJ Yolotanker


Deze DJ is bekend van o.a. de filefuif op Studio Brussel en het TV programma “Van algemeen nut” met Steven Van Herreweghe, waar hij oude platen in een nieuw jasje stak.  Hij is berucht om iedereen volledig los te laten gaan op zijn knotsgekke remixen.  Gewapend met hardstyle, polonaisenummers, rasechte klassiekers en meezingers: echte elk genre komt aan bod.  In zijn muziekkeuze is hij heel duidelijk, “You Only Live Once” (YOLO)


 

KetnetBand


De live band van Ketnet is de meest swingende kids band van het land! Al 15 jaar lang toeren ze doorheen gans Vlaanderen.


 

Soufiane Eddyani


Soufiane Eddyani is een Antwerpse rapper en zanger.  De videoclips van zijn eerste singles werden via YouTube miljoenen malen bekeken, waaronder “God vergeef me”.  Hij werkte samen met o.a.a Ali B en Boef.  Soufiane maakte ook de officiële titeltrack van de Baba Yega film “Ai Ai Ai”.  Met slechts een handvol songs scoorde hij meer dan 50 miljoen streams over alle streamingplatformen heen en zijn videoclips werden al meer dan 50 miljoen keer bekeken.


 

Andy Peelman zal het hele gebeuren presenteren.  Deze sympathieke acteur uit Lokeren is vooral bekend van zijn rol als inspecteur Koen Baetens in de televisieserie “De Buurtpolitie” op VTM.  Daarnaast is hij ook in het dagelijks leven politieagent in Brussel.