Programma

We zijn volop bezig met een line-up van de coolste en hipste artiesten samen te stellen!

We kunnen alvast aankondigen dat Ghost Rockers en STUK present zullen zijn op Popeiland!

Deze populaire band uit de gelijknamige jeugdserie, is net zoals vorig jaar te gast op Popeiland. Mila (Tinne Oltmans), Jonas (Juan Gerlo), Charlie (Marie Verhulst), Alex (Wout Verstappen) en Jimmy (Elindo Avastia) waren deze winter de grootste winnaars tijdens het gala van de Gouden K’s.  In groep haalden ze de K’s voor de beste Ketnet serie en de beste band binnen, solo won Ghost Rockers actrice Tinne Oltmans een K voor “Beste acteur/actrice” en “Grave Griet”.  Als kers op de taart werd een zoen tussen Mila, haar personage in de reeks en Jonas verkozen tot “Kus van het jaar” 

 

“Stuk” wordt gevormd door Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt.  Het trio maakt sinds 26 juli 2012 filmpjes onder de naam Stuk TV.  Iedere week voeren ze een opdracht uit die kijkers kunnen indienen op hun website, waarvan ze dan op woensdag een video posten.  Het kanaal bereikte in maart 2018 de mijlpaal van meer dan 1,7 miljoen abonnees.  Daarmee is het op de vlogger Enzo Knol na het grootste Nederlandstalige You Tube kanaal.  Recent is Stuk een samenwerking aangegaan met Warner Music.  Met ruim 250 shows op de teller staat dit ervaren trio bekend om hun energieke live shows met een hoog party gehalte.


Andy Peelman zal het hele gebeuren presenteren.  Deze sympathieke acteur uit Lokeren is vooral bekend van zijn rol als inspecteur Koen Baetens in de televisieserie “De Buurtpolitie” op VTM.  Daarnaast is hij ook in het dagelijks leven politieagent in Brussel.